Divendres 20 de febrer a partir de les 9 del vespre:
Concurs de truites i sopar popular.
Dissabte 21 de febrer, a partir de les 11 de la nit al Casal:
Concentració (regals per a qui vingui disfressat) per anar amb rua o
processó al Marabú Cafè, on els punxadiscs del Casal ens deleitaran
amb la música més fanfarricofestiva fins a altes hores de la nit.
Us hi esperem a totes!
Bases del concurs de truites
SECCIÓ CULINÀRIA DEL CASAL
El concurs es basarà en la realització per part del participant d’una truita de com a
mínim 4 ous.
- La truita es podrà portar feta de casa o fer-la al mateix casal. Ara bé, el casal no
disposa del material per a preparar determinats aliments (fogons i olles per bullir, per
ex.), que el propi participant haurà de portar ell mateix si és necessari per al
seu plat.
Es poden utilitzar tot tipus d’ingredients (vegetals, càrnics...).
- El jurat estarà format per una o més persones, relacionades amb el
món de la restauració.
- Un cop presentades les truites, es tallaran i es muntaran en forma de canapè amb
una llesca de pa amb tomàquet que proporcionarà el mateix casal. A partir d’aquests
canapès el jurat farà la valoració i el públic podrà tastar les diferents truites pagant un
mòdic preu, que servirà com a premi del certamen.
Per a inscriure’s, caldrà pagar una inscripció de 3 euros per als socis i 4 per als no socis,
la inscripció es podrà fer el mateix dia 20 abans de començar el concurs.
Criteris de valoració:
Presentació
Productes utilitzats (es valorarà especialment l’ús de productes de temporada i alguna
relació amb el carnaval) i la combinació entre ells.
Gust.
Premi:
La guanyadora del concurs serà premiada amb un val de descompte per a un restaurant
local. El valor monetari de l’àpat serà la suma de totes les inscripcions al concurs i el
recaptat amb el sopar popular.